NAPUNILA JE 30

Njezine rođendanske zabave postale su legendarne, a sad je opet okupila gomilu prijatelja

15.12.2019 u 21:53

Bionic
Reading

Taylor Swift proslavila je 30-rođendan sa stilom i, kao i obično, okupila svitu slavnih prijatelja

Plavokosa glazbena zvijezda nakon nastupa u Madison Square Gardenu okupila je probrano društvo za rođendansku večeru u njujorškom restoranu Oscar Wilde na ludom partyju.

  • +5
Rođendanski party Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Taylor Swift je dokumentirala večer serijom objava na Instagramu, a na fotografijama se može vidjeti tko je sve bio na zabavi, ali i kako su se zabavljali.

Večer je protekla u znaku predstojećih blagdana, pa se vesela ekipica fotografirala u prigodnom photo boothu, a Taylor je dobila tortu u znaku ukrašenu svojim četveronožnim ljubimcima, mačkama Oliviom, Meredith i  Benjaminom.

Među uzvanicama su bili pjevačice Halsey, Fletcher i Camila Cabello, manekenke Gigi Hadid i Martha Hunt, glumica Blake Lively sa suprugom Ryanom Reynoldsom, Anathony Porowski i Jonathan van Ness iz Queer Eyea, članovi benda 5 Seconds Of Summer i brojni drugi.

Taylor Swift napunila je okrugli 30. rođendan u petak 13.12., kad su je slavni prijatelji, od Selene Gome, preko Lene Dunham do Hilary Clinton, zasuli čestitkama. Samo dan ranije pjevačka zvijezda dobila je nagradu 'Žena desetljeća' na Billboardovoj dodjeli glazbenih nagrada.

U svom govoru nakon što joj je uručena nagrada Swift se dotakla i drame između nje i glazbenog menadžera Scootera Brauna, čija ja tvrtka kupila njezinu bivšu izdavačku kuću te sad posjeduje prava na svu njezinu glazbu do posljednjeg albuma.

Tom je prigodom rekla: 'Ja se u zadnje vrijeme manje fokusiram na ono što govore da ne mogu raditi, a više na to da radim što god k vragu poželim'.