HOLIVUDSKA GLUMICA

Njezina slika i prilika: Gwyneth Paltrow pozirala s kćerkom i sinom koji joj neodoljivo nalikuju

14.05.2019 u 18:52

Bionic
Reading

S bivšim suprugom Chrisom Martinom glumica Gwyneth Paltrow dijeli dvoje djece. Kćer Apple i sin Moses njezin su najveći blagoslov, a odgojne metode rastavljenih supružnika svakoga nadahnjuju. Brat i sestra pokupili su većinu gena svoje poznate mame, a Paltrow ne krije koliko je zbog toga sretna

Osim uspješne glumačke karijere, samostalnog poslovnog pothvata s lifestyle portalom Goop, Gwyneth Paltrow kao najveći životni uspjeh naglašava majčinsku ulogu i dvoje prekrasne djece.

Četrnaestogodišnja kći Apple i godinu dana mlađu sin Moses sada su se nakon dugo vremena pojavili s majkom na fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama, a ono što je brojne obožavatelje iznenadilo i razveselilo je nevjerojatna fizička sličnost tinejdžera i njihove poznate mame. Oboje djece prava su slika i prilika plavokose i plavooke glumice.

Većinu fizičkih gena pokupili su od majke, a malo toga naslijedili su od oca, glazbenika Chrisa Martina. Slavni roditelji prije nekoliko su se godina razveli, ali to nije utjecalo na odgoj djece i njihove zajedničke aktivnosti. Martin i Paltrow jedan su od pravih primjera kako roditeljstvo nakon razvoda treba izgledati.

Unatoč glamuru, bogatstvu i statusu koji ima, 46-godišnja glumica uvijek je naglašavala da je poput ostalih majki s jednakim brigama i problemima.

'Događa mi se sve što i drugim majkama. Pokušavam sve napraviti u isto vrijeme i žonglirati svim obvezama. Biti istovremeno dobra supruga, partnerica i majka. I naravno da je moj život daleko od savršenog, ali jako se trudim i to je najbitnije', rekla je jednom prilikom Paltrow.

Na njezin odnos s djecom nije utjecala ni nova veza pa kasnije brak s producentom Bradom Falchukom, kojeg je prijateljski prihvatio i bivši suprug Chris Martin.

  • +2
Gwyneth Paltrow i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia