MAMA LJUBILA MORONA

Nižu se negativni komentari, stranci traže diskvalifikaciju Leta 3: 'Hrvati, što ste to napravili?'

12.02.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Kultna riječka rock grupa na Dori 2023. odnijela uvjerljivu pobjedu kod publike i žirija. Naš Izbor za pjesmu Eurovizije pratili su i strani fanovi Eurosonga, a na Twitteru je nastao je kaos. Uz pozitivne, stižu i komentari koji nisu baš puni hvale za naše ovogodišnje predstavnike

Od obožavanja, neshvaćanja do grubih riječi - mnogima se performans našeg Leta 3 vro dojmio, a jedna skupina fanova Eurosonga traži da se diskvalificira Hrvatska.

'Odmah diskvalificirajte Hrvatsku ili barem pjesmu', 'Hrvati, što ste to napravili? 'Ako se ovo kvalificira u finale, bit ću jako uzrujan', 'Što nije u redu s vama?', 'Nova godina, novi neprolazak Hrvatske u finale', 'Je li Hrvatska namjerno pokušava sabotirati svoje šanse na Eurosongu?', samo su neki od kritika na račun našeg pobjednika Dore. Neke je pak naša pjesma uzrujala. 'Poprilično sam ljuta zbog hrvatske pjesme'.

S druge strane, potpuno suprotne reakcije stranaca na pjesmu Hrvatska šalje u Liverpool. Neki Twitteraši nam čak prognoziraju pobjedu. 'Zagreb će biti domaćin Eurosonga 2024', 'Ovo je najbolja pjesma koju Hrvatska šalje na Eurosong u zadnjih nekoliko godina', 'Hrvatska će pobijediti na Eurosongu', 'Najjača pjesma Hrvatske u posljednjih nekoliko godina', glase pozitivni komentari.

  • +5
Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Podsjetimo, Let 3 su Doru došli u 'velikom stilu', na traktoru. Na sceni su nosili haljine i kapu koja je dijelom vojničke uniforme. U svojim izjavama članovi benda su naveli da je njihova pjesma antiratna.

ŠČ

Ništa manje nismo ni očekivali: Let 3 na Doru stigao traktorom

Pogledaj galeriju