slavit će veliki dan

Nives Ivanišević se hvali novim putovanjem, ona i Goran odbrojavaju dane do važnog događaja

16.07.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Sve je bliži trenutak kad će Goran Ivanišević biti svečano primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih u Newportu, a inauguracija prvog hrvatskog tenisača s ovim priznanjem zakazana je za ovaj vikend. Ivaniševići su već na odredištu

Nives Ivanišević se proteklih dana na Instagram storyjima svojim pratiteljima pohvalila kako zajedno lete, a u sve je ukomponirala i romantične pjesme. Na jednoj od 'priča' je pak pokazala Gorana i sebe kao likove iz animiranog filma 'Frozen'.

A javila se i nakon što su stigli na novu destinaciju i fotografijom te kratkim videom pokazala kako uživa u osvježavajućim pićima i prirodi. Nekadašnja radijska voditeljica bit će podrška svom suprugu koji je ušao u ugledno društvo i postao prvi Hrvat u Kući slavnih u američkom Newportu.

'Osjećaj je fenomenalan, ima već neko vrijeme da to znam, no nisam smio ništa govoriti jer su mi strogo zabranili. A to je vijest koju želiš podijeliti s cijelim svijetom, sa svakim koga vidiš, a ne smiješ, tako da mi je to malo bilo teško, ali evo, sada mogu podijeliti sa svima. Velika je to čast, teniski put koji je počeo prije 41 godinu u malom teniskom klubu Split, završit će 18. srpnja u Newportu', rekao je Ivanišević za HRT.

  • +2
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL