STROGA I PRAVEDNA

Nives Celzijus u ulozi učiteljice: Ovako se pozira na luftiću

14.08.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Otok Silba omiljena je destinacija za odmor Nives Celzijus, a ovog je ljeta tamo povela i svog najboljeg prijatelja Dalibora Petka, kao i radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić, s kojom se zbližila tijekom showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Nives je već godinama pod povećalom javnosti, te zna što je sve potrebno za dobru fotografiju, osobito u kupaćem kostimu i na luftiću. Stoga je male trikove otkrila i svom prijatelju, radijskom i televizijskom voditelju

Što je sve potrebno za savršenu morsku fotografiju, itekako dobro zna Nives Celzijus. Odjevena u minijaturni crveni bikini, Nives se popela na luftić u obliku šarenog sladoleda na štapiću, i krenula s poziranjem svom najboljem prijatelju, radijskom i televizijskom voditelju Daliboru Petku.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

A onda su zamijenili uloge. Iza objektiva našla se Nives Celzijus, a Dalibor Petko je u slip gaćicama krenuo 'u akciju' na luftiću. Teoriju je imao, a sada je sve to trebalo pretočiti u praksu.

Iako se sve tako lako činilo dok se Nives penjala na luftić i pozirala, Petko baš i nije bio tako uspješan. A kako je prošlo snimanje, objavio je u Instagram Storyju i još jednom potvrdio da 'mrzi luftiće'.