nije joj lako

Nives Celzijus o novom izazovu: 'Budim se jako rano i to mi najteže pada'

06.09.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon uloge u predstavi osječkog HNK 'Vitez slavonske ravni' pjevačica i spisateljica nastavlja s glumačkim poslom. Nives Celzijus je dobila ulogu u seriji 'Čista ljubav', koja se počinje emitirati na Novoj TV ove nedjelje. Priznaje da se njezin život u potpunosti promijenio

'Naš radni dan počinje u sobi za make-up. To su mi najteža jutra. Pogotovo kad je to u šest ujutro. Budim se jako rano i to je ono što mi najteže pada. Ako na setu moram biti u šest ujutro, onda to znači da ću se probuditi u četiri ujutro da popijemo kavu u miru, da još malo prođem tekst koji sam naučila večer prije, da se pripremim', opisala je Nives za InMagazin Nove TV.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Zapravo je, kaže, zabavlja svaki trenutak. 'Bude nam naporno poslije radnog dana, ali mislim da svi, kad legnemo u krevet, osjećamo tu neku zadovoljštinu', kaže spisateljica i pjevačica.

'Prijatelja trenutno nemam, čak sam zapostavila i svoje najbolje prijatelje. Pa me svi zovu, odnosno pošalju milijun poruka koje vidim nakon radnog dana. Djeca ne mogu trpjeti i tu malo opet više uskaču mama, sestra, Dino, a ja kad dođem kući. Napravimo večeru, popričamo, oni na spavanje, a ja dalje na štrebanje', izjavila je Nives. U pauzama snimanja ipak stigne odraditi fotografiranje za medije, ali i snimiti pjesmu.

Nives Celzijus Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric