ZNA ŠTO ŽELI

Nives Celzijus jasno dala do znanja kakvi je muškarci ne zanimaju

05.10.2018 u 19:08

Bionic
Reading

Nives Celzijus svojim je udvaračima na društvenim mrežama kojih ne manjka, jasno dala do znanja kakve uvjete mora ispunjavati budući dečko

Glumica, pjevačica i spistaljica na Instagramu je objasnila što mora imati potencijalni dečko.

'Moj dečko na Instagramu mora pratiti Evu Mendes, Rihannu, Kelly Brook, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Sofiju Vergaru, Sandru Afriku i Jelenu Rozgu. U suprotnom postaje bivši prije nego postane dečko. Kad vidim da lik prati svega četiri nepoznate ženske osobe koje su vjerojatno mama, sestra, rodica, cura i od poznatih Adele, kažem sama sebi: 'E to je pi..., a ne ti'. Zar zaista postoje likovi koji bez skrivenih namjera otvore Instagram kako bi komentirali dosadnjikave slike kolegama i prijateljima i lajkali mamu, sestru i curu koje viđaju svaki dan?'', zapitala se na Instagramu Nives Celzijus začinivši objavi fotografijom svog dekoltea.

Inače, majka Taishe i Leonea ne krije kako su joj djeca na prvom mjestu, zbog čega je i ostala u odličnim odnosima s njihovim ocem, bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

Svojoj djeci često Nives posvećuje statuse na društvenim mrežama, a na njezine obiteljske fotografije nitko ne ostaje ravnodušan.