ODUŠEVLJENJE

Majka Meghan Markle veseli se prvom unuku, a članovi kraljevske obitelji imaju samo jednu riječ

15.10.2018 u 19:26

Bionic
Reading

Radosnu vijest da će princ Harry i Meghan Markle prvi put postati roditelji, koju je jutros objavila Kensingtonska palača, komentirali su članovi kraljevske obitelji

Kraljica Elizabeta II, koja nikada nije krila kako joj je upravo princ Harry omiljeni unuk, oduševljena je viješću da će mladi kraljevski par po prvi puta postati roditelji.

Kraljičino oduševljenje dijele i njezin suprug princ Filip, kao i njihov sin princ Charles i sa suprugom Camilom, Harryjevom maćehom.

Nakon princa Georgea, princeze Charlotte i malog princa Louisa, čiji su roditelji princ William i Kate Middletone također izrazili oduševljenje zbog dolaska prinove, princu Charlesu će to biti četvrto unuče.

Vijest o dolasku prinove među članovima kraljevske obitelji navodnio se proširila u petak na vjenčanju princeze Eugenie, pa su svi odmah čestitali mladom paru, osim Camille.

Naime, vojvotkinja od Cornwalla nije nazočila ceremoniji zbog ranije planiranih obaveza, a je li naknadno imala priliku osobno čestitati Harryju i Meghanu nije poznato.

  • +57
Meghan Markle u drugom stanju Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kensingtonska palača prenijela je i izjavu majke Meghan Markle povodom lijepe najave svoje kćeri i zeta.

'Vrlo sam sretna zbog ove lijepe vijesti i veselim se dolasku svog prvog unuka', izjavlila je Doria Ragland.

Na pitanje o eventualnoj reakciji oca Meghan Markle da njegova kćer očekuje prinovu, javlja Daily News, kraljevska dopisnica Rebecca English je izjavila kako Kensingtonska palača ne namjerava komentirati ništa što će Thomas Markle imati za reći.