SURADNJA S DJ-EM

Ništa od mirovine: Zbog mlađahnog Norvežanina 80-godišnja Tina Turner vratila se na glazbenu scenu

14.07.2020 u 15:20

Bionic
Reading

Na radost milijuna obožavatelja, legendarna Tina Turner pogazila je svoju riječ i unatoč tome što je, otkako je prije dvije godine tragično izgubila sina, otišla u mirovinu, sada je status umirovljenice zamrznula, a sve kako bi napravila remiks svog velikog hita 'What's Love Got To Do With It?' u suradnji s mlađahnim DJ-em

Vijest, koju su mnogi dočekali u nevjerici, sada ja i službeno potvrđena. 80-godišnja glazbena legenda Tina Turner, koja je prošle godine ustvrdila kako je sretna u mirovini, vratila se na glazbenu scenu na nagovor norveškog producenta i DJ-a Kyga, koji je napravio remiks njezinog bezvremenskog hita 'What's Love Got To Do With It?', a koja je prvi puta objavljena davne 1984. godine.

28-godišnji Kygo vijest je objavio sam, na svom službenom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj pozira s bakom rock'n'roll, kako je mnogi zovu, a koja izgleda senzacionalno.

'Još uvijek ne vjerujem da sam napravio ovu suradnju s Tinom Turner i da će je svi moći čuti u petak. 'What's Love Got To Do With It?' je jedna od mojih najdražih pjesama svih vremena i čini se nerealno dobiti priliku raditi s takvom legendarnom umjetnicom', otkrio je DJ Kygo, pravog imena Kyrre Gørvell-Dahll, koji je prošle godine ušao u glazbenu povijest napravivši remiks pjesme Whitney Houston 'Higher Love' koji joj je posthumno donio ulazak na Billboardovih Hot 100.

Kygo & Whitney Houston - Higher Love (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Mlađahni DJ očito se nada isti uspjeh postići i suradnjom s Tinom Turner koja trenutno živi sa svojim suprugom Erwinom Bachom, za kojeg se udala 2013. godine.