OVO NE IZNENAĐUJE

Ništa od javne čestitke: Kraljevska obitelj ignorirala rođendan malene Lilibet

06.06.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Iako su, navodno, obećali da više neće blatiti kraljevsku obitelj, princ Harry i Meghan Markle zbog ovog bi se njihovog poteza mogli itekako predomisliti

Princeza Lilibet proslavila je ove nedjelje, 4. lipnja, svoj 2. rođendan. Slavlje je održano u kalifornijskom domu princa Harryja i Meghan Markle, no ono što je sve iznenadilo je da niti jedan od članova Harryjeve obitelji nije putem društvenih mreža uputio javnu čestitku malenoj slavljenici.

I dok su prošle godine redom čestitali Lilibet njezin 1. rođendan, ove su godine čestitari izostali. Prema dobro upućenim izvorima, razlog zašto to nisu napravili kralj Charles III i kraljica Camilla krije se u tome što oni javno ne obilježavaju rođendane članova kraljevske obitelji koji ne spadaju u radne članove.

'Naravno da su čestitali rođendan malenoj Lilibet, no javne čestitke neće biti', rekao je izvor za britanski OK! Charlesova odluka da ove godine neće na društvenim mrežama obilježiti rođendan najmlađe unuke uvelike se razlikuje od toga kako se kraljica Elizabeta II još prošle godine nosila sa cjelokupnom situacijom.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ona je tada na svom službenom profilu poželjela malenoj Lilibet 'sretan 1. rođendan', a njezin su put slijedili i ostali članovi obitelji - djed Charles, ali i stric, princ William i njegova supruga Kate Middleton.

U AKCIJI

Princ Louis ne prestaje oduševljavati: Pogledajte kako je s obitelji proveo dan u igri

Pogledaj galeriju

Sve to nije spriječilo princa Harryja i Meghan Markle da lijepo proslave veliki 2. rođendan svoje kćeri, no nikoga ne bi začudilo da zbog svega ponovno uvrijeđeni krenu blatiti članove kraljevske obitelji.