LJUBAV IZ DAVNIH DANA

Nismo je dugo vidjeli: Ovo je prva supruga Toma Cruisea, zbog koje se i priključio scijentologiji

25.05.2022 u 10:27

Bionic
Reading

Američka glumica Mimi Rogers pojavila se na dodjeli nagrada u Los Angelesu. Zablistala je i na crveni tepih donijela dašak ljeta, a nije prošla nezamijećeno jer se zaista rijetko pojavljuje u javnosti

U braku s Tomom Cruiseom bila je svega dvije godine. Vjenčali su se 1987. u na ceremoniji u New Yorku, a brak je završio 1989., da bi to konačno finalizirali 1990. Od njega je starija šest godina i upravo ona uvela ga je u svijet scijentologije jer je njezin otac bio jako angažiran u toj kontroverznoj zajednici. Budući da je nemamo često priliku vidjeti u javnosti, ovo je za mnoge bila prava poslastica.

Iako je nakon razvoda od holivudske zvijezde imala sjajnih uloga, Cruise je izgradio mnogo poznatiju svjetsku karijeru, pa se danas tek rijetki sjećaju da mu je Mimi bila prva supruga.

Mimi Rogers Izvor: Profimedia / Autor: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Sinoć je 66-godišnja Rogers zablistala na crvenom tepihu u crnoj haljini s predimenzioniranim žutim ružama i donijela dašak svježine na glamurozno događanje.

Za razliku od brojnih vršnjakinja iz Hollywooda, Mimi je odabrala dostojanstveno ostarjeti te izgleda fantastično. Nosi popularnu bob frizuru, a na početku karijere, dok je bila u braku s Cruiseom, imala je mnogo dulju i svjetliju kosu.

Brzo nakon što je finalizirao razvod od Mimi, Cruise se skrasio s glumicom Nicole Kidman, s kojom je posvojio dvoje djece, a brak im se ipak raspao zbog njegovog sve većeg zanimanja za scijentologiju.

Rogers se pak 2003. udala za filmskog producenta Chrisa Ciaffa, a kojim je i danas u skladnom braku. U međuvremenu je napustila scijentološku zajednicu.