NJEGOV KOMPLEKS

Svi se pitaju što je ovoga puta stavio u cipele: Tom Cruise sa svojih je 170 centimetara uspio biti rame uz rame znatno višoj vojvotkinji Kate Middleton

20.05.2022 u 18:14

Bionic
Reading

Iako nikada nije potvrdio, u Hollywoodu već godinama kruže glasine da Tom Cruise nosi potplate u cipelama kako bi izgledao viši nego što to stvarno jest. Dokazuju to mnoge fotografije na kojima je snimljen s visokim kolegicama ili bivšim djevojkama, a posljednji primjer je onaj s londonske premijere 'Top guna' kada je bio rame uz rame vojvotkinji Kate Middleton

Sinoćnja londonska premijera 'Top Guna: Maverick' bila je uistinu spektakl. Cijela postava filma, a posebno glavni junak Tom Cruise zablistali su u otmjenim odijelima. Počasni gosti princ William i Kate Middleton također su izabrali svoja glamurozne kombinacije.

Međutim, kada su se dojmovi malo slegnuli, brojni su fanovi i svjetski mediji krenuli analizirati izgled Toma Cruisea, točnije njegove misteriozne cipele koje su mu preko noći dale nekoliko centimetara visine. Mnoge je zbunilo što je inače 170 centimetara visok Cruise uspio doći na visinu i stajati uspravno rame uz rame pet centimetara višoj vojvotkinji Kate Middleton, a u obzir treba uzet da je ona ispod elegantne toalete nosila cipele na visoku petu, pa time dolazimo na barem 180 centimetara visine.

  • +2
Kate Middleton, Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Dan Kitwood/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, Cruise se od samog početka karijere bori s kompleksima zbog centimetara, a nedavno je priznao da se s godinama počeo i dodatno 'smanjivati'.

Zbog nedovoljne visine glumac je čak izgubio ulogu u trećem nastavku franšize filmova 'Jack Reacher'. Njegovi prijatelji otkrili su da ga je to 'dotuklo', a na setovima često stoji na raznim povišenjima kako bi se doimao viši nego što zapravo jest. Također, godinama nosi cipele sa specijalnom unutarnjom platformom.

Kada je bio u braku s deset centimetara višom Australkom Nicole Kidman, Cruise je redovito nosio cipele s povišenjem, kako bi smanjio tu razliku, a istim se trikom služio tijekom promocije filma 'Noć i dan' u kojem je igrao s visokom Cameron Diaz.