NOGOMETNO LUDILO

Nina Morić razbjesnila Talijane

14.11.2017 u 17:22

Bionic
Reading

Nina Morić voli sport i prati nogomet, pa stoga ne čudi da joj nije promakao ni plasman Hrvatske reprezentacije na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, 2018., no njena šala na račun Talijana koji se nisu plasirali nije prošla dobro na društvenim mrežama

Nina Morić nije krila zadovoljstvo kad je Hrvatska reprezentacija osigurala mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a Talijanima je na društvenim mrežama poručila kako su svi kod nje dobrodošli gledati hrvatske utakmice sljedeće godine.

Ta poruka nije izazvala oduševljenje, već bijes. Iako je potpuno logično da Nina Morić navija za Hrvate, mnogi Talijani nisu se libili ostaviti joj prilično ružne odgovore na društvenim mrežama.

'Ciganko... Koliko je ono trofeja Hrvatska osvojila? Onaj za najjadniju (najsiromašniju) državu se ne računa... Vrati se kući i prestani pljuvati po zemlji koja te izbavila iz bijede! Rugaš se reprezentaciji koja te hrani! Da nije bilo Italije, po vama bi još padale bombe! Prava se javila - obična izbjeglica koja ne poštuje zemlju koja ju je objeručke prihvatila... Svinjo!' bili su samo neki od komentara.

Nina Morić Izvor: Guliver/Splash / Autor: Antonella Foglia / Splash News