BEZ suzdržavanja

Nina Kraljić nakon što je priznala da je biseksualna: 'Mama, tata, žao mi je što imate tako hrabro, ludo dijete'

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nino Radošević

Autentična i svoja često i neshvaćena glazbenica posljednjih dana diže prašinu svojim objavama na društvenim mrežama. Ponovo se imala potrebu oglasiti nakon što se javno i iskreno dotaknula nekih tema, uključujući i svoju biseksualnost

'Čudo ste dragi ljudi. Koliko inspirativnih priča (doduše u inboxu jer se ljudi još uvijek boje svega i svačega, razumljivo) i koliko ljubavi i koliko želje za boljim danas, a ne sutra. E, to je poanta i zato mi nije žao ako će me netko toljagom loviti po Kvatriću. Ionako teretane ne rade i već imam škrge od nekretanja. Već sad u haljinu koju sam zamislila za Doru nemrem ući', stoji na početku objave Nine Kraljić.

  • +4
  • +1

Nina Kraljić

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

'Koga briga, samo jako. Kako bi rekla moja prabaka: bit će više za prezimit. Mama, tata, volim vas, hvala na svoj podršci. Žao mi je što imate tak hrabro ludo dijete, ali kako bi rekla naša Danijela (volim te mnogo draga): 'Takva sam i gotovo', dodala je.

'Ako pjevaš o jednoj divnoj ženi ili divnom muškarcu, a ispod stola maziš plesača ili plesačicu, a javna si osoba, onda budi primjer za LGBT zajednicu i reci kako stvari stoje i budi pozitivan primjer. U čemu je problem, ja sam otvoreno biseksualna. Kratko i jasno to je stav iza kojeg stojim i cijenim jednako negativne koliko i pozitivne komentare' napisala je glazbenica ranije.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dinko Pasini

'Uvijek stavljam naglasak na glazbu, previše je danas sve vezano uz imidž, reklamu, izgled i te neke, usudim se reći, površne stvari koje na kraju nitko neće ni pamtiti. Vjerujem da moje pjesme dođu do onih koji ih trebaju ili žele i uvijek sam bila osoba kojoj je svejedno pjeva li za jednu osobu ili njih 1000 jer nije poanta kvantiteta nego kvaliteta. Ne radim ovo radi sebe, već smatram da glazbom najbolje mogu pomoći drugima', izjavila je za tportal.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dinko Pasini

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!