novo svjedočanstvo

Nina Kraljić zaplakala pred obožavateljima, podijelila još jednu neugodnu priču iz svog života i dala podršku svima koji prolaze isto

01.02.2021 u 19:59

Bionic
Reading

Naša pjevaica jedinstvenog glasa i pojave sprema se za skorašnji nastup na Dori s pjesmom 'Rijeka' ali i otvoranje svoje glazbene škole, a u međuvremenu vodi bitku s negativnim ljudima. Opisala je s čim se susreće i pokazala emocije pred svojim virtualnim prijateljima od kojih mnogi proživljavaju slične epizode

Zbog svoje posebnosti i neobičnosti naša pjevačica često je na meti pojedinaca koji je napadaju na društvenim mrežama, ali i 'uživo'. Tako je sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti još jednu mučnu epizodu iz svog života.

'Dolazim na blagajnu i samo želim jest prokleti čokolino od kojeg ću imat rapsodiju kasnije, gledat Netxlif i pokušat dosegnut riječ ‘chill’ iz ‘Netflix and chill’. Ogroman red iza mene kao pred Black Friday 'akcije' i gospa od blagajne se zdere: 'Ajme Ninaaaaaaa! Nina Kraljić? Ček pa ti nisi debela kao na kameri! Šta to stvarno toliko deblja? Ma ne? Pa ti si mala vid ju ajme! Ni nema te, moram se nagnut da te vidim cijelu. Niža od moje kćeri skoro za glavu, a ona ima 14 i odlikaš je! To ti je od tog čokolina srećo, nema u tom 8 vitamina kak piše zato si tak niska sva! A i koža će ti otić pazi! Ali ljepša si puno nego na televiziji, tamo nisi baš nešto. Kamera te ne mazi ljubavi, ali da fino pjevaš, pjevaš što je - jest! Nego, ona haljina na Euroviziji? Jel to bila tvoja ideja majko mila? Pa ja tak svoje dijete ne bi na maškeradu odvukla', opisala je Nina Kraljić jedan od odlazaka u trgovinu.

Pred fanovima se u Instagram storyju pokazala očiju punih suza i poručila: 'Evo ovo se događa iza pozornice. I namjerno ću s ovo postati sada, zato što netko treba'.

Nedavno je na društvenim mrežama otvorila dušu i ispričala sve o zlostavljanjima koja je doživjela i poteškoćama na koje je naišla na sceni. Opisala je kako su je vršnjaci maltretirali u srednjoj školi te da od batina još i danas ima ožiljke po leđima. Pratitelji su ostali šokirani tim podatkom. Otkrila je i da je biseksualna.

  • +4
Nina Kraljić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

U inbox je dobila brojne poruke podrške ali i svjedočanstva onih koji su proživjeli slična iskustva a neke od njih je Nina i pokazala ostalima. 'Ljudi mi daju dopuštenje da postam njihove priče bez imena, da spasimo bar jednu osobu koja se u ovom trenu ovako osjeća. Hvala, hrabri ljudi', sretna je pjevačica. Vrijeme bez koncerata i izolacije iskoristila je za školovanje i usavršavanje za zvukoterapeuta, te planira otvoriti i svoju glazbenu školu tijekom ove godine.