RADNO U 2022.

Nina Badrić progovorila o zaradama u novogodišnjoj noći: 'Voljela bih da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobiti 100 tisuća eura'

10.12.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Pjevačka diva očekuje izlazak svoj novog 'best of albuma' Dani i godine' promovirajući novi singl 'Pamtim' za koji potpisuje stihove, a očekuju je i nastupi tijekom mjeseca. Jedan od njih je i onaj na ispraćaju stare godine kojeg će imati u BiH

'Hvala Bogu da ćemo za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu smo svi odsjedili u svojim kućama. 30. sam na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a 31. sam na svoje veliko veselje u Brčkom na trgu', ispričala je Nina Badrić za In Magazin.

Kako se svake godine se u medijima spekulira o basnoslovnim iznosima koje hrvatski i regionalni glazbenici zarađuju za najluđu noć u godini, pjevačica se osvrnula i na to.

'Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer to se izlazi sa ciframa koje mnogi od nas nisu nikada niti vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobiti 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi', našalila se.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Evo što je poželjela za novu godinu. 'Samo zdravlje, jer kad je čovjek zdrav može sve u životu postići i napravit uz mali faktor sreće, pritom mislim i na fizičko i na zdravlje u glavi. Da čovjek u ovim ludim vremenima sačuva zdrav razum, jer ovo je igra živaca, igra na iscrpljivanja, pa tko preživi pričat će', rekla je Nina.