I TO NEDAVNO!

Nina Badrić priznala: Gađali su me jajima!

11.09.2012 u 13:09

Bionic
Reading

Nina Badrić priznala je u prvoj epizodi treće sezone 'Studija 45' da su ona i sestre Husar nedavno postale žrtve napada jajima

Prva epizoda treće sezone talk showa 'Studio 45' Antonije Mandić protekla je u smijehu i anegdotama koje je prepričavala gošća Nina Badrić. Tako je između ostalog kazala da je Ivani i Mariji Husar u autu puštala svoje pjesme koje su se kasnije našle na njezinom zadnjem albumu. No učinila je to toliko glasno da su susjedi škole pjevanja pozvali policiju i gađali auto jajima.

'Osim što su nam pozvali policiju, što je bilo genijalno, jer smo se osjećale kao da smo na maturalcu, počeli su gađati jajima po autu jer smo stvarno pretjerale, a bilo je iza ponoći!', uz smijeh je ispričala Nina.

Uz Ninu, u 'Studiju 45' 'gosti' su bili kartonski Sulejman i Angelina Jolie, jer je Nina u posljednjem gostovanju u emisiji poželjela biti u društvu, a ne sama. Šala je uspjela, a Nina se nije odvajala od Sulejmana, dok je Angelina ljubomorna virila iz pozadine.

Osim toga, Nina i Tonka su uživo tvitale iz studija, a Nina je poklonila Tonki majicu inspiriranu njezinim nadimkom 'mara twee tonka', pohvalivši se da ima preko 22 tisuće 'pratitelja' na toj društvenoj mreži te da osobno odgovara svakome tko joj se javi.

Prošlo gostovanje Nine kod Antonije