dosta joj je frizera

Nina Badrić otkrila stvarni povod radikalne promjene frizure koja je sve iznenadila

15.02.2024 u 16:35

Nina Badrić

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Bionic
Reading

Slavna domaća pjevačica iskreno je priznala da joj je dosta svakodnevnih posjeta frizure te da je željela promjenu u trenucima izlaska novog albuma

Nina Badrić nedavno je dospjela u centar medijske pozornosti kada je na dodjeli nagrada Zlatni Studio osvanula u posve novom imidžu, radikalno skraćene kose.

Popularna pjevačica sada je pojasnila što se krije iza odluke da svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu ošišala na ženstveni pixie stil.

'Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i posjet kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots', rekla je za IN magazin.

  • +7
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: ANTONIO AHEL I MARIJA MLADJEN/ATAIMAGES;  SLAVKO MIDZOR; ZVONIMIR BARISIN/PIXSELL

Nina je prije nekoliko dana frizuru opisala kao povratak 90-im godinama, a sada je otkrila da je, ipak, najveći povod novom imidžu njen novi album i želja za promjenom.

'Traje prilagodba kod mene još uvijek, još ne znam što ću s njom do kraja. Cijeli povod je novi album koji je nakon 11, 12 godina koji se gospođa udostojila snimiti', pojašnjava.

Prilikom dodjele nagrade, osim frizurom, pažnju je privlačila i noseći glamuroznu kreaciju poznatog brenda Solace London u krem bijeloj boji, predivnog satenskog materijala i laskavog kroja koji se širio u raskošnoj suknji.