JONNY LEE MILLER

Nikome nije više ništa jasno: Angelina Jolie ponovno snimljena s bivšim suprugom

13.10.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Nakon što je snimljena na večeri s reperom The Weekndom, holivudska glumica Angelina Jolie sada su paparazzi ponovno uhvatili s bivšim suprugom, glumcem Jonnyjem Leejem Millerom

Bivši supružnici snimljeni su na večeri u poznatom restoranu na Beverly Hillsu. Zvijezda filma 'Zlurada', koja još uvijek vodi mučnu bitku za skrbništvo s Bradom Pittom, bila je odjevena u elegantni crni kaput u kombinaciji sa štiklama, a paparazzi su je usnimili kada je ulazila u automobil Jonnyja Leeja Millera, nakon čega su se zajedno odvezli.

46-godišnja Angelina Jolie i dvije godine stariji glumac bili su u braku od 1996. do 1999. godine. Ljubav je planula 1995. na snimanju trilera 'Hakeri'.

Iako je, otkako je pokrenula brakorazvodnu parnicu s Bradom Pittom, dozirala svoja pojavljivanja u javnosti, u posljednje je vrijeme sve češće možemo vidjeti. I to u većini slučajeva u društvu muškaraca.

SJAJI I BLISTA

Angelina Jolie ponovno izgleda kao u danima najveće slave

Pogledaj galeriju

Tako je već nekoliko puta snimljena u društvu repera The Weeknda, a s Millerom je 'uhvaćena' još u lipnju ove godine, kada su je fotografiralli kako ulazi u njegovu zgradu u New Yorku i u rukama drži skupocjenu bocu vina. Stan je napustila tek nekoliko sati kasnije.

Prema nekim izvorima, Miller je navodno već upoznao i zbližio se s Angelininim sinovima Paxom (17) i Knoxom (12).