Outfit za privlačenje pogleda

Nikolina Ristović skockala se za rođendanski party, pokazala zavidnu liniju i vitke noge u uskoj haljini

06.12.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Voditeljica je posljednjih dana u slavljeničkom raspoloženju. Prvo je slavila rođendan kćerke Une Sofije, a nakon toga feštala je na zabavi svoje prijateljice. Na društvenoj mreži osvanula je u kombinaciji koju je izabrala za tu prigodu i već tradicionalno - oduševila sljedbenike

'Jedine dvije od jučer na kojima sam koliko-toliko pod kontrolom. Sve kasnije...', piše u opisu najnovije objave Nikoline Ristović na kojima pozira u seksepilnoj modnoj kombinaciji, a mnogi su komentirali da izgleda kao lutka.

U nastavku je dodala: 'Ajmo reći ovako: što se dogodi na partiju, ostaje na partiju!' Kako je Ristović objasnila, zabavljala se na rođendanskoj proslavi prijateljice Dijane, a za taj događaj odabrala je tamnoplavu šljokičastu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom te uz nju kombinirala salonke neobičnog uzorka.

Podsjetimo, prije deset mjeseci u njihovom zagrebačkom stanu kćer Unu Sofiju i nju minute su dijelile od smrti. Spasio ih je instinkt Nikolinina supruga Vidoja. Naime on se nalazio u Beogradu te se nevjerojatnom brzinom dovezao u Zagreb i alarmirao prijatelja koji ih je spasio. Telefonski je razgovarao s Nikolinom prije nego što je ona izgubila svijest. Shvatio je da nešto nije u redu jer se 45-godišnja voditeljica požalila se da se ona i kći ne osjećaju dobro te da malena povraća.

  • +2
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL