uživa daleko od europe

Nikolina Ristović se nakon dugo vremena oglasila na društvenoj mreži i pokazala na kojoj destinaciji trenutno gušta

22.02.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Od kolovoza 2015. godine regionalna televizijska zvijezda svojim objavama uveseljava pratitelje na Instagramu. Ondje nije bila aktivna od dočeka Nove godine, a sada je privukla pozornost najnovijim fotografijama i pokazala gdje trenutno boravi

Prošla godina u njezinom životu ostat će zapamćena po 'drugom rođendanu', kako je to sama opisala. Nikolina Ristović i njena mlađa kći Una Sofia otrovale su se ugljikovim monoksidom u domu u Zagrebu. Nakon što su u zgradi obavljani građevinski radovi zbog posljedica potresa pukla je plinska cijev i ugrozila njihov život. Više mjeseci se oporavljala, a sada uživa daleko od Hrvatske.

Pratiteljima se javila fotografijama na kojima se vidi pogled s mjesta na kojem je odsjela i kako noge sunča na balkonu, a skladbom u pozadini dala je na znanje da se nalazi u Miamiju. I njezin suprug Vidoje Ristović je na Instagramu pokazao fotografije s nihovog novog putovanja.

Supružnici Ristović zadnji put su bili u Miamiju 2018. godine, kad su proslavili petu godinu bračne sreće i kad se Nikolina među ostalim pohvalila da je uživala u šopingu u Bal Harbouru u sjevernom dijelu Miami Beacha.

  • +4
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL