VAŽNO JE DA SU ZAJEDNO

Nikolina Ristović raznježila fanove svojom ekipom za 'spašavanje svijeta'

30.03.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Voditeljica je sa svojim pratiteljima podijelila informaciju da joj je oštećeni dom nakon potresa u Zagrebu 'privremeno neupotrebljiv', no ona ne gubi vedar duh pa je svakodnevnicu odlučila začiniti preslatkim fotografijama na Instagramu

Unatoč izolaciji zbog koronavirusa i potresa u kojem joj je stradao stan na Gornjem gradu, Nikolinu Ristović ne napušta optimizam. S nekoliko fotografija svoje kćeri Une Sofije i svojih kostimiranih kućnih ljubimaca, koje je nazvala 'superherojima', rastopila je srca obožavatelja.

Lijepa je voditeljica s fanovima podijelila i informaciju da su statičari bili u njenom zagrebačkom domu te da joj je privremeno neupotrebljiv. Potrebne su hitne intervencije nakon potresa koji je u prošle nedjelje pogodio Zagreb i okolicu. 'I taaako', kratko je komentirala.

Prije nekoliko dana našalila se i na 'problem' koji ima u kućnoj izolaciji. 'Neka netko zaključa moj frižider. Odmah!' stoji na kartonu koji je podignula u zrak po uzoru na izvjesnog Setha, čije objave na Instagramu posljednjih mjeseci nasmijavaju cijeli svijet na profilu Dude With Sign. Svoj look za duhovitu objavu prilagodila je trenutnom stanju. Pozirala je bez šminke, no i u tom izdanju izgleda odlično.

View this post on Instagram

!!!!! #zagrebstaystrong

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Pravilno pranje ruku