RANJENI ZAGREB

Nikolina Ristović popila kavu na 'terasi' u rodnom gradu i porukom raznježila obožavatelje

05.05.2020 u 19:50

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović podijelila je s obožavateljima na Instagramu fotografiju iz potresom razrušenog centra Zagreba, a poruka koju je napisala ranjenom rodnom gradu dirnula je u mnoga srca

Otkako se prije sedam godina vjenčala za povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina je zagrebačku adresu zamijenila beogradskom, ali u rodni grad redovito navraća pa se i u utorak javila fotografijom snimljenom na križanju Frankopanske ulice i Ilice.

Skockana od glave do pete, lijepa voditeljica je s papirnatom čašom coffee to go u ruci obožavateljima otrklia kako još uvijek izgleda kava na terasi u ranjenom gradu i puna optimizma poručila 'ali ne zadugo!'.

'Grad će još neko vrijeme ranjen i biti, strah će se u nama u podsvijesti prikriti, ali je došlo vrijeme da učimo na greškama, ne ponavljamo iste i mijenjamo obrasce koji su nam se činili normalnima. Iz svega ovoga izlazimo jači. I mi i Zagreb', napisala je na svom Instagramu Nikolina.

Nakon razornog potresa koji je u ožujku pogodio Zagreb, Nikolina je sa svojim pratiteljima podijelila informaciju da joj je oštećen dom na Gornjem gradu.

Statičari koji su pregledali njezin zagrebački dom zaključili su da je 'privremeno neupotrebljiv'.