LJETO IZ SNOVA

Nikolina Ristović: Nismo je vidjeli 7 mjeseci, a onda se prvo pokazala u seksi bikiniju pa u nešto drukčijem izdanju

13.08.2018 u 17:50

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica i model koja posljednjih nekoliko tjedana vodi kviz ‘Soba sreće’, neko se vrijeme odmarala od društvenih mreža. Točnije, nije je bilo punih sedam mjeseci, a onda je napokon razveselila svoje obožavatelje. Prvo neodoljivom fotografijom u kupaćem kostimu, a sada i u svom najnježnijem izdanju - sa svojom mezimicom, kćeri Unom Sofijom

Nikolina Ristović sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom trogodišnjom kćerkicom spustila se na Jadran na ljetovanje kako bi pošteno napunila baterije. Nije je dugo bilo na društvenim mrežama, a sad je fanove razveselila fotografijom na kojoj grli i ljubi svoju mezimicu Unu Sofiju. Preslatka djevojčica često se nalazi na fotografijama maminih društvenih profila, a posljednja u nizu kao i do sada naprosto je osvojila Nikolinine prijatelje i pratitelje.

From a little girl so very small, how and when did you get so tall?

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Prije nekoliko dana Nikolina se vratila na Instagram, i to na velika vrata, kako samo ona zna. Bez imalo šminke, raspuštene kose, mnoge je ostavila bez daha.

Ristović se nakon rođenja kćeri posvetila obiteljskom životu. Od 2013. godine je u braku s povjesničarem umjetnosti Vidojem, a voditeljica je priznala da ponekad imaju problema kao i svi bračni parovi. Istaknula je kako tijekom svađi sa suprugom ne baca stvari po kući, no prije njega je imala takvih situacija.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX