opasna kad poludi

Nikolina Pišek progovorila o odnosu sa suprugom

22.06.2017 u 19:18

Bionic
Reading

Nikolina Pišek nakon duge pauze u medijima progovorila je o braku sa suprugom Vidojem Ristovićem koji ponekad i nije toliko idiličan. Atraktivna voditeljica za Blic je otkrila kako kao i svi parovi imaju krize u braku, ali i da ih uvijek uspiju riješiti

Nikolinu Pišek sve rijeđe viđamo u medijima, otkako se nakon rođenja kćerkice Une Sofije posvetila obiteljskom životu. Atraktivna voditeljica u braku je s Vidojem Ristovićem, a za Blic je priznala kako između njih, kao i između većine bračnih parova, postoje problemi, ali da ih danas rješava smirenije nego ranije.

‘Svi odnosi prolaze kroz neke krize. Naše bih nazvala krizicama, ali dobro je što te naše loše trenutke uspijevamo riješiti za nekoliko dana uz razgovor. To su neka neslaganja, ali ipak postižemo kompromis’ izjavila je atraktivna voditeljica te dodala kako je na supruga uspjela utjecati da se počne baviti sportom te se vrati u formu.

Iako mnoge žene tijekom bračnih prepirki u naletu bijesa bacaju stvari po kući, Nikolina priznaje kako s Vidojem nije imala takvih situacija, no prije njega je bilo i takvih situacija.

‘Zasada nisam lomila ništa, ali su mi se takve stvari događale u životu. Događalo mi se da sam u naletu bijesa više sebi naškodila nego drugima, lomila sam svoje stvari od bijesa, ali sam se uvijek trudila da nikad ne naškodim drugima’, izjavila je voditeljica za srpski portal.

Nikolina iz prvog braka ima kćerku Hanu koja je napunila 20 godina, a s Vidojem 3-godišnju Unu Sofiju koju atraktivna brineta često opisuje kao ‘šeficu’. Voditeljica je otkrila kako je presretna što je njezin sadašnji suprug prihvatio kćer Hanu kao da je njegovo dijete.

Iako je mlađoj Uni još uvijek na pameti dječja igra, Nikolina je otkrila kako stariju kćer Hanu uskoro očekuje velika promjena.

‘Ona mene nekako savetuje u određenim stvarima, pronašla je sebe u nekom svom putu, bar što se obrazovanja tiče. Veoma je savjesna u izvršenju obaveza, tako da pred njom predstoji život u inozemstvu koji je sama birala. Vidjeću kako će to ispasti, malo me je strah, jer je toliko daleko od mene, ali nadam se da će biti sve u redu’, izjavila je lijepa voditeljica.