dala nekoliko savjeta

Nikolina Pišek otkrila kako mentalno ostati jak: 'Dopustiti si dobre i loše dane...'

11.10.2023 u 23:00

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica odvojila je malo svog slobodnog vremena i posvetila se svojim pratiteljima na društvenoj mreži. Na Instagramu je odgovarala je na njihova pitanja svojih obožavatelja i otkrila neke možda javnosti nepoznate detalje iz svog života

Na početku je jednog od njezinih fanova zanimalo vježba li redovito. 'Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge…Ali sada se vraćam u rutinu', otkrila je Nikolina Pišek.

Onda je uslijedilo pitanje o cigaretama. Odgovorila je da nije pušač, ali ponekad joj se 'omakne kad je društvo dobro, glazba prava, a žene lake'. Dala je i savjet kako ostati mentalno jaka. 'Dopustiti si dobre i loše dane, prihvatiti cikluse kao dio života i najvažnije, imati dobar safety net ljudi oko sebe. Vjerovati u proces i da loše prolazi'.

Objasnila je kako se hrani. 'Pomalo neredovio. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kad sam u brzini ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine, uzimam kolagen i jedem puno voća', napisala je Nikolina.

Među ostalim je otkrila da se ne važe i pokazala trbušnjake, dala je savjet za to 'kako se 'ispuhati' tri dana prije eventa' i opisala što je od tretmana radila na licu i da kad je riječ o beauty proizvodima 'ne može bez neutralnog ph neutralnog dječjeg sapuna i dobrog seruma'.

  • +3
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL