JOSIP PIVARIĆ

Odmor se bliži kraju: Prije povratka u Ukrajinu naš vatreni uživa u najboljem društvu na Krku

26.07.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Prije negoli se zbog klupskih obveza vrati u Kijevo, Josip Pivarić sa suprugom Božicom i djecom, petogodišnjom Lorenom i trogodišnjim Matejem, uživa na odmoru. I dok su mnogi Vatreni odlučili ovo ljeto provesti krstareći Jadranom, Pivarić se odlučio za ležerniju varijantu - odmor u luksuznoj vili u Malinskoj

O fantastičnom srebru sa Svjetskog nogometnog prvenstva, ali i nezaboravnom dočeku Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu, govorit će se još godinama. Dojmovi i emocije naših reprezentativaca polako se sliježu, a većina njih, koji se, poput Vedrana Ćorluke, već nisu morali javiti u matične klubove radi nove sezone požurila je na Jadran napuniti baterije.

Luxury villas LOMA 😎 #vacationmode

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

Među onima koji uživaju na moru je i Josip Pivarić, nogometaš ukrajinskog Dinama iz Kijeva, koji se odlučio za odmor u luksuznoj vili u Malinskoj te uživa sa suprugom Božicom i djecom - petogodišnjom Lorenom i trogodišnjim Matejem. Upravo najviše vremena provodi sa svojim mališanima, koji su, kada tati počne sezona, zapravo najviše zakinuti za njegovu pažnju.

Sa suprugom Božicom uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva Josip Pivarić je proslavio i sedmu godišnjicu braka. Par se upoznao kada je nogometašu bilo 19, a njoj 17, na jednom tulumu u Kašini, a prije braka u vezi su bili tri godine. Paralelno s majčinstvom i trudnoćom, Božica je uspjela diplomirati predškolski odgoj na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

😎 #vacationmode

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

  • +45
Djevojke i supruge nogometaša - Rusija 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia i Instagram