reakcije sa svih strana

Nikola Vlašić postao dio West Hama, a njihovi navijači su oduševljeni, oglasila se i sestra Blanka

31.08.2021 u 13:07

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac sljedećih pet godina nosit će dres bivšeg kluba Slavena Bilića. U West Ham došao iz moskovskog CSKA, a navijači londonskog kluba reagirali su na njegov transfer. Oglasila se i starija sestra Blanka Vlašić

Nikola Vlašić u noći na utorak postao je igrač West Ham Uniteda. Bivši igrač Hajduka i Evertona dobivat će četiri milijuna eura po sezoni, a to je četvrti najveći transfer što se tiče hrvatskih nogometaša.

Brojni navijači West Hama poželjeli su mu dobrodošlicu te na Twitteru ostavljaju brojne poruke da je 'dan dobro počeo zbog dolaska Nikole Vlašića', kako su 'pretpostavljali da će Vlašić doći u West Ham', da je to 'odličan transfer u njihov klub', 'da jedva čekaju da vide kako će se prilagoditi ostalim igračima'...

Svoju poruku na Instagram storyju kao podršku mlađem bratu ostavila je i Blanka uz nekoliko emotikona i Nikolinu fotografiju te je naglasila da je to 'novo poglavlje'. Naša sportska heroina i ponos iznimno je vezana za 14 godina mlađeg brata Nikolu. Nekadašnja atletičarka bila je uz brata i u Danskoj kad je igrao utakmicu osmine finala Eura protiv Španjolske.

'On je odmalena čvrsto stajao na zemlji, nikad nije poletio u oblake. Uvijek je bio pažljiv u izjavama, čak i kad je bio dečkić. A takav je i ostao. Nikad od Nikole nećete dobiti neke bombastične izjave, neće ni glas povisiti. Ali kad izađe na teren, daje se potpuno. I ta mi se crta sviđa. Rijetko daje intervjue, Nikola govori samo onda kad ima nešto reći', kazala je Blanka svojedobno za Večernji list.