koncert vrhunskog glazbenika

Nikola Marjanović ugrijao atmosferu u Splitu

17.10.2018 u 11:49

Bionic
Reading

U četvrtak, 11. listopada je u Splitu, u caffe baru 'Odmah iza' održan koncert Nikole Marjanovića pod pokroviteljstvom Julius Meinla. Poznati strani i domaći rock hitovi stvorili su odličnu atmosferu i rasplesali sve prisutne. Osim u glazbenoj poslastici, posjetitelji su mogli uživati u mirisnoj Julius Meinl kavi i specijalnom, osvježavajućem Cold Brew koktelu

Julius Meinl je caffe baru 'Odmah iza' i svim njegovim gostima poklonio koncert Nikole Marjanovića jer je upravo u tom ugostiteljskom objektu ispisano najviše stihova na temu prijateljstva, u sklopu inicijative 'Družite se uz kavu i stih'. Ova se inicijativa održava na Međunarodni dan kave, 1. listopada, a ove godine, svatko tko je s prijateljem ili prijateljicom na jednoj od Julius Meinl partner lokacija diljem Hrvatske, napisao stihove o prijateljstvu, mogao je uživati u besplatnoj šalici omiljenog Julius Meinl napitka - kave ili čaja.

Koncert Nikole Marjanovića Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Les

'1. listopada, na Međunarodni dan kave, u ovom je caffe baru skupljeno čak 238 listića predivne poezije. Time je 'Odmah iza' zaslužno odnio prvu nagradu - koncert vrhunskog glazbenika, Nikole Marjanovića - a u kojem smo svi zajedno uživali. Inicijativi 'Družite se uz kavu i stih' cilj je bio potaknuti ljude da se što više druže uživo pa bih ovom prilikom željela apelirati da u užurbanoj svakodnevici ipak odvojite malo vremena biti off-line i uživati u druženju s dragim osobama. Naravno, uz šalicu vrhunske Julius Meinl kave ili čaja, jer tada je druženje još ugodnije', izjavila je Katarina Zekić, marketing menadžer Julius Meinl Bonfanti d.o.o.