ČETVORICA IZBAČENIH

Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš ispali

25.06.2011 u 10:11

Bionic
Reading

U polufinalnoj večeri Big Brothera četiri stanara napustila su kuću u kojoj su provela 104 dana. Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš neće u finale

Prvi je iz BB kuće izašao Nikola Maurović. Bez ikakva uvoda, Antonija Blaće poručila mu je da je izbačen.

Nirmal se odmah ponudio spremiti stvari, a Nikola se u šoku uputio prema izlazu iz kuće.

'Zadovoljan sam i sretan, došao sam do finala. Bilo je malo neočekivano i brzo. Lester i ja smo pričali da bi moglo biti neko izbacivanje večeras. Ne zna koliko bi nas moglo biti izbačeno, troje ili četvero. Volim sve djevojke i volim se zezati, ali imam svoju curu i to je to. Ona će se možda ljutiti, ali nadam se da neće biti ništa strašno. Jučerašnju svađu s Nemešom smo nas dvojica riješili jednim pogledom. A što se tiče Lestera i Brandona, mislim da se Brandonu Lester sviđa', rekao je Nikola.

Drugi koji je izašao bio je Lester. Nakon što su voditeljice pitale tko je bio Nikolin najbolji prijatelj i njega su izbacile.

'Intuicija me nikada ne vara, imao sam neki predosjećaj. Dosta sam daleko dogurao. Na početku je s Brandonom bilo prijateljstvo, dobar je momak, ne bih htio ništa loše o njemu reći. Ne boli me što sam ispao prije njega. Odnos s njim mi sigurno nije pomogao, rekao sam mu i neke ružne riječi, direktan sam i što želim to i radim. Ne volim kada je stalno netko oko mene, kada sam imao bivše cure, kada su stalno bile oko mene, to me nerviralo i umaralo', rekao je Antoniji i publici u studiju te ih dodatno razveselio s nekoliko otpjevanih stihova i najavio da će u Prag povesti Brandona, a pozvao je i voditeljice.

Voditeljice Marijana i Antonija zatim su pitale Nemeša i Marijanu je li istina da su se posvađali. U nevjerici su ustali, a Nemeš je komentirao da je sve bio nesporazum i da su se pomirili. Otkrile su stanarima i da će u superfinalu showa u nedjelju pjevati Jelena Karleuša, Severina, Nataša Bekvalec i Tonči Huljić & Madre Badessa. Poslije te kratke stanke sljedeći je izbačen Nirmal

'Izbačen sam, što vam je, rekao je Nirmal stanarima nakon što je saznao da sljedeći napušta kuću. U jednom trenutku sam se razočarao u Soraju i Horvata. Okrenuli su mi leđa, shvatili smo ozbiljno zadatak 'Europska unija'', rekao je Nirmal.

Najveće iznenađenje večeri svakako je bilo izbacivanje Nemeša.

'Čekam te', rekao je Marijani na izlasku iz kuće.

'Super se osjećam. Kajem se zbog nekih stvari u kući, izgubio sam se usput, ali sam se i povratio. Marijana i ja ćemo ostati skupa unatoč svemu', zaključio je Nemeš za voditelje.

Dodao je da će u Prag ići s Marijanom ako na to putovanje ne pošalje svog oca i majku.