CIAO...

Nikada ne biste povjerovali u čemu je Kate Middleton loša

30.11.2018 u 11:52

Bionic
Reading

U neobaveznom razgovoru s obožavateljima, vojvotkinja od Cambridgea slučajno je otkrila jednu zanimljivost o sebi. Iako bi mnogi pomislili da joj ide od ruke sve čega se uhvati, to ipak nije tako...

Tijekom susreta s obožavateljima, za posjeta fakultetu Leicester, gdje je Kate Middleton stigla u pratnji svog supruga princa Williama, vojvotkinja od Cambridgea otkrila je jednu zanimljivost o sebi. Iako je članica kraljevske obitelji, te često putuje u strane zemlje, jedna joj stvar nikako nije legla.

Riječ je o učenju stranih jezika, koje joj nikada nije išlo, a nada se kako njezina djeca, George, Charlotte i Louis to nisu 'naslijedila' od nje, te kakoće oni u tome biti puno uspješniji.

Njezinu 'tajnu' na Instagramu je otkrila videom jedna obožavateljica, u kojem se čuje, ali i vidi, kako netko iz gomile dobacuje kako je iz Italije stigla pozdraviti Kate Middleton.

'Lijepo vas je vidjeti. Pretpostavljam da bih trebala reći: Ciao?', rekla je Kate Middleton zastajkujući nekoliko sekundi kako bi razmislila o pravoj riječi, a potom je dodala kako je njezin talijanski poprilično loš.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Moram se potruditi da moja djeca nauče jezik bolje od mene, to je moja boljka', dodala je vojvotkinja. A da su djeca već bolja od nje dokaz je i to da princ George u svojoj školi već uči francuski jezik, dok kod kuće, uz dadilju Mariju Turrion Borrallo i on i Charlotte uče španjolski.

Inače, ovo je čudno za Kate Middleton budući da je u Firenci živjela nekoliko mjeseci tijekom pauze na fakultetu 2000. godine, no, čini se, nije ništa naučila.