DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA

Našalila se na vlastiti račun: Ivanka Trump objavila svoj urnebesni pad

01.12.2023 u 10:58

Bionic
Reading

I dok se njezin otac priprema za novu utrku za američkog predsjednika, Ivanka Trump provedi dane radeći na sebi. Miljenica Donalda Trumpa na svom je Instagramu sada otkrila i kako joj nije strano našaliti se na vlastiti račun, objavivši fotografiju koju bi tek rijetki pustili u javnost

U 43. godini života Ivanka Trump odlučila je ostvariti svoje snove i naučiti surfati. Svjesna da prvo mora savladati temelje, uzela je privatnog trenera i krenula s treninzima u bazenu s valovima prije negoli odluči pokazati što zna u moru.

Odjevena u zanimljiv jednodijelni kupaći kostim u ljubičastoj boji, koji na rebrima ima veliki otvor, Ivanka je stala na dasku za surfanje i krenula u akciju.

Da bi vidjela kako sve to izgleda, odlučila je angažirati i snimatelje, a rezultate je pokazala na svom profilu na Instagramu, gdje je objavila dvije fotografije i videosnimku.

u miamiju

Opušten dan na plaži: Ivanka Trump uživala sa suprugom

Pogledaj galeriju

I dok je u videosnimci sve besprijekorno odradila, iako s malom dozom straha i ukočenosti, fotografije su otkrile da je onima koji su gledali sa strane jedan trenutak bio posebno zanimljiv.

Nakon što se popela na dasku i zajahala na valu, Ivanka je napravila salto i pošteno zaronila u bazen. Ovoga puta pokazala je da se zna našaliti na svoj račun jer je bez puno razmišljanja objavila fotografiju svog urnebesnog pada, a i emotikonima je dala do znanja da se i sama dobro nasmijala.