STEPHANIE WINSTON WOLKOFF

Bivša suradnica Melanije Trump otkrila još neke detalje o nekadašnjoj prvoj dami

13.11.2023 u 23:42

Bionic
Reading

Stephanie Winston Wolkoff, bivša suradnica Melanije Trump, tvrdi da je supruga bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, imala unaprijed odobreni popis riječi, odnosno pridjeva, kojima je se može opisati

Melania Trump oduvijek je bila pomalo enigma, pogotovo nakon što su ona i Donald Trump napustili Bijelu kuću.

Mnogi su upotrijebili niz riječi kako bi opisali bivšu Prvu damu, ali njezina bivša suradnica i prijateljica otkrila je Washington Postu da Melania možda i nije tako 'samo prepuštena' svom imidžu kao što mnogi misle.

U ČEMU JE TAJNA?

Zamrznute u vremenu: Ove slavne dame nisu ostarjele ni dana i tvrde da se nisu podvrgnule nikakvim estetskim zahvatima

Pogledaj galeriju

Stephanie Winston Wolkoff je ispričala kako je Melanijin 'oklop' kao prve dame bila njezina šutnja i kako je navodno željela da je se zna na određeni način prezentira u javnosti. Kako bi to izvela, imala je 'unaprijed odobreni popis riječi' koje su je opisivale.

Ovaj navodni popis sadrži riječi kao što su 'samopouzdana', 'snažna' i 'neovisna', nešto za što ona navodno nastoji da je se tako i vidi u javnosti.

Wolkoff je dodala da kako Melanijin 'namjerni nedostatak komunikacije' s medijima pomaže da održi 'narativ da je tajanstvena i enigma'.

Dodala je: 'To je bio način da je zaštitim ne dopuštajući da itko u potpunosti sazna tko je ona'.

Čini se da je najveći pridjev koji su ljudi koristili kad bi je opisali definitivno bio 'tajanstvena'.

Stephanie Winston Wolkoff, bivša je umjetnička direktorica Met Gale i dugogodišnja zaposlenica Voguea. Nekoć je bila vrlo bliska s Melanijom Trump no ono što je preraslo u blisko prijateljstvo i pristanak Wolkoffov da isplanira događaj Donaldove inauguracije pretvorio se u ono što Stephanie naziva 'šokantnom izdajom' tijekom vremena kada je bila Melanijina savjetnica, a o svemu tome je napisala i knjigu 'Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady'.

Kako su pisali američki mediji 2018. doznalo se da je njezina tvrtka WIS Media Partners dobila čak 26 milijuna dolara za posao koji su obavili tijekom inauguracije Donalda Trumpa za američkog predsjednika.

WIS Media Partners od dobivenog je iznosa 24 milijuna dolara potrošila na kooperante, što znači da je dva milijuna 'spremila u džep'. Osim toga, Winston Wolkoff bila je zadužena za još 18 do 20 događanja povodom svečane inauguracije, za što je, prema navodima izvora, zaradila 1,62 milijuna dolara, od čega je osobno ona dobila pola milijuna, dok su ostatak podijelili producenti koji su radili na događanju.

No to nije sve - prema spisima koje ima porezna uprava, tvrtka WIS Media Partners osnovana je samo 45 dana prije inauguracije i za svoj je posao plaćena više od ikoga drugoga. Zbog svega toga otkaz joj je uručila upravo Melania Trump i to putem maila, u kojem je stajalo: 'Žao mi je što se naši profesionalni putovi, kao i privatna druženja, sada moraju prekinuti, no tješi me činjenica da naše prijateljstvo nadmašuje politiku. Hvala ti još jednom. Puno ljubavi!'

Nedugo nakon toga u razgovoru za New York Times Stephanie je tvrdila kako ona nije dobila otkaz, već je 'bačena pod autobus'. Zbog svega toga je objavila i knjigu u kojoj je iznijela brojne pikanterije iz Bijele kuće.