ZANOSNA ZAGREPČANKA

Nikad nije izgledala bolje: Monika Kravić zablistala u prirodnom izdanju

13.03.2018 u 09:58

Bionic
Reading

U prostorima Kaptol Boutique Cinema u ponedjeljak navečer popularna domaća radiopostaja obilježila je četiri godine postojanja. Uz poslovne partnere i druge goste, glamurozni party posjetile su mnoge osobe iz javnog života. Svojim su modnim iskoracima oduševile mnoge dame, a među njima je posebno blistala Monika Kravić, koju nakon razvoda od Marija Mamića ne viđamo često na javnim događanjima

Moniku Kravić rijetko viđamo u javnosti, a kad se pojavi, očekivano izazove golemu pozornost. Zgodna nekadašnja televizijska voditeljica posljednjih godina u potpunosti se posvetila majčinstvu. Život podalje od svjetla reflektora itekako joj godi, a to je dokazala na proslavi rođendana Entera Zagreb.

  • +12
Svečana dodjela Enter People Awards u Kaptol Boutique Cinema baru Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Monika i u 'običnim' trapericama izgleda odlično. Za sinoćnju proslavu odabrala je trendi model s kraćim nogavicama i prorezom na koljenima, bijelu vestu na jedno rame te zlatne štikle. Iako već neko vrijeme njeguje ravno isfeniranu frizuru, na dodjeli nagrada odlučila je pokazati svoj prepoznatljiv izgled u znaku kovrča, po kojim je svi znaju. Uz upečatljive naušnice i diskretan make up zablistala je u punom sjaju pa su svi pogledi bili upereni u nju.

Čini se da razvod, ali i druge životne nedaće na zgodnoj brineti nisu ostavile traga

  • +3
Monika Kravić Izvor: Cropix / Autor: Nina Djurdjevic / CROPIX