zvijezde crvenog tepiha

Nije prestajala plakati: Matija Cvek je trijumfirao na Porinu, a nema koga nisu raznježile suze njegove djevojke Nike Turković

25.03.2022 u 09:03

Bionic
Reading

Jedan od najsimpatičnijih glazbeno-ljubavnih parova skupa je, očekivano, bili i u Osijeku na dodjeli Porina gdje je pjevač osvojio nagradu ua Najbolji pop album godine za album 'Izbirljivo i slučajno' te za Najbolju mušku vokalnu izvedbu. Njegova partnerica, glazbenica bila je posebno emotivna dok je on preuzimao staklene kipiće

Matija Cvek i Nika Turković mladi su autori koji su se odavno dokazali glazbenim i izvođačkim umijećem, a stekli su i vojsku fanova. U vezi su već dugo godina i jedan drugome su najveća podrška.

Mladi pjevač se preuzimajući Porine na pozornici zahvalio suradnicima, diskografima i 'ženi', Niki Turković koja je s puno emocija doživjela te nezaboravne trenutke prateći ga iz publike. Prizori njezinih suza i razmazane šminke nikog nisu ostavili ravnodušnima.

'Jedna je od prvih koji čuju moje demo snimke i njeni se savjeti generalno uvažavaju. Kad nema puno glazbenih primjedbi onda dolazimo do vizualno estetskih savjeta kojima apsolutno vjerujem', izjavio je ranije Matija za tportal. Na pitanje kako se nose s medijskom pažnjom i uspijevaju li odvojiti privatni život od profesionalnog rekao nam je: 'Karijere nam se povremeno isprepliću, ali trudimo se zadržati intimu i napredovati svatko u svom smjeru. Navijamo jedno za drugo, a to je najbitnije'.

  • +35
Dodjela nagrada Porin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, Matijina i Nikina ljubavna priča počela je zahvaljujući HRT-ovom showu 'A strana', a njihov sudbonosni susret dogodio se nekoliko godina nakon Nikinog povratka iz Londona gdje je studirala. U početku su skrivali vezu od javnosti, a zajedno su nešto više od četiri godine.