PROMIJENIO ODLUKU

Nije ništa riješio: Princ Harry ipak se vratio u Kaliforniju i to samo dan prije kraljičinog 95. rođendana

21.04.2021 u 09:55

Bionic
Reading

Iako se šuškalo kako će Harry svoj boravak u domovini produžiti i s voljenom bakom obilježiti njezin 95. rođendan, koji će njoj zbog smrti supruga biti najteži, to se ipak nije dogodilo. Svjetski mediji objavili su paparazzo fotografije s aerodroma u Los Angelesu, ali i ispred doma u Montecitu, kojeg princ dijeli sa suprugom Meghan Markle i sinom Archijem, a po kojima se da zaključiti da se on vratio kući

Nakon što je prisustvovao pogrebu djeda, princa Philipa, i tek kratko porazgovarao s bratom, princom Williamom, princ Harry vratio se u sunčanu Kaliforniju. 36-godišnji vojvoda od Sussexa bio je na letu American Airlinesa iz Londona za Los Angeles u utorak, nakon čega je automobilom sa zatamljenim staklima prevezen u svoj dom u Montecitu.

Te fotografije obišle su svijet i pomalo iznenadile obožavatelje britanske kraljevske obitelji, budući da se nagađalo kako će Harry ipak produžiti boravak u domovini barem da bude uz baku, kraljicu Elizabetu II., na njezin 95. rođendan koji je danas, ali i kako bi obavio razgovore i pokušao izgladiti situaciju s ocem i bratom.

  • +16
Sprovod princa Philipa Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

A činilo se kako bi obitelj napokon mogla izgladiti sve nesuglasice, osobito nakon bombastičnog intervjua kojeg su princ Harry i Meghan Markle dali Oprah Winfrey. Nakon završetka pogreba princa Philipa, William i Harry snimljeni su u razgovoru, a za to je najzaslužnija Kate Middleton, koja se poslužila taktikom i nakon započetog razgovora izmaknula od braće.

No, čini se da je njemu bilo važnije vratiti se kući trudnoj supruzi Meghan Markle i sinčiću Archieju. Zbog svog putovanja u Veliku Britaniju, vojvoda od Sussexa sada mora provesti deset dana u karanteni, baš kao što je to napravio dolaskom u London, kada je boravio u svom domu u Frogmore Cottageu.

  • +8
Sprovod princa Philipa Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Nakon što je njegov avion sletio u Los Angeles, Harry se ukrcao u svoj automobil s vozačem, koji ga je izveo sa privatnog terminala LAX-a, rezerviranog za bogate i slavne, i odveo u njegovu vilu u Montecitu.