DENISE OHNONA

Nije joj ni najmanje smiješno: Dvojnica Kate Moss slavnom supermodelu stvara probleme

07.03.2024 u 13:23

Bionic
Reading

Nakon što je njezina dvojnica Denise Ohnona prošetala umjesto nje modnom pistom na pariškom Tjednu mode i unijela pravu pomutnju, doznaje se kako Kate Moss nije niti najmanje impresionirana sedam godina mlađom

50-godišnju Kate Moss nije niti najmanje impresionirala njezina dvojnica koja je prevarila obožavatelje na modnoj pisti, tijekom revije ženske odjeće Marine Serre na pariškom Tjednu mode. Pretvarajući se da je legendarni supermodel, 43-godišnja Denise Ohnona izazvala je i veliku pomutnju u svijetu mode.

Kako doznaju novinari Daily Maila, legendarnoj Kate Moss nije bilo niti najmanje smiješan taj 'nestašluk' Denise Ohnone, a najviše ju je razljutio pogled koji je 'bacala' dok je šetala modnom pistom.

Denise je svoju karijeru izgradila upravo na nevjerojatnoj sličnosti s Kate Moss, te je otvorila i Instagram profil pod imenom @Iamnotkatemoss, na kojem je prati gotovo 70 tisuća ljudi.

Dvojnica Kate Moss na reviji Marine Serre Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Veći broj pratitelja dobila je nakon svog pariškog podviga, kada se pridružila manekenkama na pisti, odjevena u crnu kožnu jaknu i hlače s predimenzioniranom bijelom košuljom.

Kako bi što više nalikovala slavnom supermodelu, svoje je oči uokvirila baš poput Kate crnom olovkom, zbog čega je sličnost bila još i veća.

PREPOZNAJETE LI IH?

'Nepo bebe' na okupu: Na reviju modne kuće Burberry stigla poznata lica, a prednjače djeca poznatih

Pogledaj galeriju

Izvor blizak Kate Moss tvrdi kako manekenki sve to nije smiješno niti joj se sviđa. Iako, kaže, nema ništa protiv toga da ima dvojnicu, sa svime nije sretna i bila bi najzadovoljnija da sve nestane. Najviše ju je, kaže, zasmetao pokušaj kopiranja njezinog hoda koji i nije najbolje prošao.

Ovo, međutim, nije prvi put da joj je na modnoj pisti pošlo za rukom zavarati javnost. U siječnju 2020. stvorila je jednaku pomutnju na reviji brenda Vetements, u sklopu predstavljanja kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. godine.