Emilio Vitolo Jr.

Nije dugo tugovao: Nakon prekida s Katie Holmes snimljen s misterioznom djevojkom koja neodoljivo nalikuje glumici

09.07.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Prošla su tri mjeseca otkako je vezi Katie Holmes i Emilija Vitola Jr. došao kraj, a mlađahni kuhar, koji silom želi postati glumac, već je krenuo dalje. Ovih dana snimljen je na ulicama New Yorka u društvu atraktivne brinete, a mnogi su zaključili kako ona neodoljivo nalikuje holivudskoj zvijezdi

I dok neki smatraju kako je svoju vezu s Katie Holmes iskoristio kako bi i sam se okušao u glumačkim vodama, ali i stekao slavu, ima i onih koji su uvjereni kako je mlađahni kuhar Emilio Vitolo Jr. bio itekako zaljubljen u holivudsku glumicu. Svoju osmomjesečnu vezu prekinuli su prije tri mjeseca, a sada je Emilio krenuo dalje.

Na ulicama New Yorka snimljen je u šetnji s misterioznom brinetom, a mnogima je zapela za oko njezina nevjerojatna sličnost s Katie Holmes.

  • +3
Emilio Vitolo Jr. s misterioznom djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što nepoznata djevojka gaji gotovo isti modni izričaj kao i holivudska zvijezda, kombinirajući crnu haljinu na bijele točkice sa crnim loafericama, ima i slične crte lica - snažnu vilicu, pune usne i bademaste oči, a i kosa joj je gotovo iste dužine, skupljena u neurednu pundžu.

Osim toga, baš poput Katie Holmes, malo je viša od Emilija Vitola Jr., koji je zaljubljeno gledao u svoju misterioznu prijateljicu.