novi odabranik

Nije dugo bila sama: Nataša Janjić ima novog dečka?

04.10.2017 u 14:47

Bionic
Reading

Nakon prekida veze s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem splitska glumica nije previše samovala. Nataša Janjić navodno je u vezi s 40-godišnjim Dubrovčaninom Perom Mrnarevićem, grafičkim dizajnerom, akademskim slikarom i aktivistom

Prije samo nekoliko mjeseci Nataša Janjić prekinula je jednogodišnju vezu s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem. Glumica ponovo ljubi i to grafičkog dizajnera i akademskog slikara Peru Mrnarevića, piše Story.

'Ne bih to komentirao', rekao je za tportal Mrnarević koji je u kolovozu postao poznat javnosti nakon što ga je Državno odvjetništvo pozvalo na razgovor zbog transparenta 'Vratite Italiji Istru i Dalmaciju', koji je nosio na prosvjedu protiv promjene imena Trga maršala Tita. Aktivizmom se bavio i ranije, a o njemu se pisalo nakon što je na Facebooku objavio dio rasprave s predsjednicom RH Kolindom Grabar Kitarović, s kojom je vodio polemiku na seminaru doktorskog studija politologije.

Kako dosad nije htjela potvrditi prekid sa Samirom Šećerkadićem, s kojim je bila u vezi godinu dana, ni ovaj put Nataša Janjić nije bila dostupna za izjave.

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL