ovo se čekalo

Nicole Kidman uoči velike prekretnice: 'Tako sam uzbuđena...'

26.04.2024 u 12:35

Bionic
Reading

Australska glumica Nicole Kidman prisjetila se svojih glumačkih početaka objavivši isječak iz svog prvog filma. Povratak u prošlost potaknut je važnom i velikom prekretnicom na koju je Kidman dugo čekala

Nicole Kidman u svojoj je karijeri ostvarila brojne značajnije uloge, a sve je počelo filmom 'Bush Christmas' iz 1983. godine. Ova australska božićna drama zapravo je remake istoimenog filma iz 1947. godine, a tada 14-godišnjoj djevojčici otvorio je vrata u svijet glume.

Četrdeset godina nakon, glumica se prisjetila svoje prve uloge podijelivši uspomenu na vlastitom Instagram profilu.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

'Ova 14-godišnja djevojčica nikada nije mogla ni predvidjeti sve talentirane ljude s kojima će raditi i mnogo različitih likova koje će glumiti. Tako sam uzbuđena što ću slaviti s toliko prijatelja i kolega u subotu s @AmericanFilmInstitute', napisala je u objavi najavivši veliki svečani događaj.

Naime, 27. travnja u Dolby Theatreu u Hollywoodu glumica će dobiti nagradu Američkog filmskog instituta za životno djelo, a time će postati i koja će biti prva Australka ikada koja je dobila tu počast.

Sedam godina nakon prve uloge glumica je snimila film 'Dani groma' s Tomom Cruiseom, a nakon rastave uslijedile su uloge u filmovima 'Moulin Rouge', 'Uljezi' te 'Sati'. Ulogom Virginije Woolf u filmu 'Sati' zaradila je i Oscara, a kasnije su uslijedile još čak tri nominacije za prestižnu glumačku nagradu.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Nicole Kidman u glamuroznoj haljini sa chic detaljima privukla je sve poglede

Pogledaj galeriju