MEG RYAN

Kraljicu romantičnih komedija osvojio je hit komad, a zna i kako ga nositi

22.04.2024 u 12:06

  • +2

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: ERIC RENOM / LAPRESSE / EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Romantičnu komediju 'What Happens Next', s kojom se u velikom stilu vratila na kino platna, holivudska zvijezda Meg Ryan ovih dana promovira u Barceloni, u sklopu novog izdanja BCN Film Festivala

Na dnevnoj promociji filma, održanoj na krovu hotela Casa Fuster u Barceloni, 62-godišnja zvijezda plijenila je pozornost u izdanju čijim je glavnim protagonistom postao jedan od trenutno najpoželjnijih komada.

Prsluk u službi topa postao je velikim hitom na street style sceni, a njegovu crnu verziju 62- godišnja Ryan vješto je kombinirala s bež suknjom slip kroja, pa stilizirala decentnim nakitom zlatnog sjaja i retro sunčanim naočalama.

U filmu 'What Happens Lazer' Ryan nastupa kao redateljica i glavna glumica uz bok zvijezdi serije 'Dosjei X' i 'Californication', glumcu Davidu Duchovnyju.

Ovaj holivudski dvojac u filmu utjelovljuje bivši bračni par koji se susreće desetljećima nakon rastave. Zarobljeni u snijegom zatrpanoj zračnoj luci, prisiljeni su ponovno razmotriti kakav je njihov odnos mogao i kakav bi ponovno mogao biti.

  • +4
Meg Ryan na reviji brenda Loewe Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia