KRALJICA CRVENIH TEPIHA

U crnom od glave do pete: Nicole Kidman pravo je oličenje elegancije

22.11.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Slavna oskarovka Nicole Kidman postala je glavna zvijezda događanja 'A Life in Pictures' posvećenog njezinoj bogatoj i uspješnoj glumačkoj karijeri koja traje punih 35 godina

Prilikom susreta s medijskim predstavnicima na londonskom događanju u organizaciji Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti, 51-godišnja Nicole Kidman plijenila je poglede u crnom od glave do pete.

Iako se na crvenim tepisima redovito pojavljuje u raskošnim haljinama, besprijekorno izdanje ovog je puta kreirala vestom sa srebrnim detaljima, pariravši joj laskavom suknjom olovka kroja.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navedeni odjevni komadi u crnoj boji djelo su slavnog američkog dizajnera Michaela Korsa, a Nicole ih je nosila uz jednostavne salonke s potpisom modne kuće Dior.

U nedavnom razgovoru za magazin Allure australska glumica i dobitnica Oscara otkrila je poprilično zanimljivu stvar o sebi. O glumi u mladosti nije ni razmišljala, već je željela postati - časna sestra.

Plavokosa glumica odgajana je u rimokatoličkoj vjeri, iako je kasnije, zbog braka s Tomom Cruiseom, na neko vrijeme postala sljedbenicom scijentološke crkve.

  • +10
Nicole Kidman - kraljica crvenog tepiha u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jako sam duhovna osoba i vjerujem u Boga. Očito taj put na kraju nisam odabrala, iako sam to silno željela', otkrila je Nicole Kidman, dodavši kako samu sebe ne smatra slavnom osobom.

'Ne vidim sebe kao celebrityja, jer to niti nisam. Ja sam glumačka zvijezda i osjećam se jedino kao glumica. Beyonce je celebrity i to je velika razlika.'