zanimljiv modni odabir

Nicolas Cage na snimanju u Cavtatu: Pojavio se u ružičastoj kožnoj jakni s aplikacijama

08.10.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Hollywoodske zvijezde u Dubrovnik su stigle proteklog tjedna čime je Grad još jednom postao kulisom velikog film­skog naslova. Nakon snimanja u Dubrovniku ekipa blockbustera 'The unberable weight of massive talent' u kojem Nicolas Cage tumači samog sebe, prebacila se nešto južnije - u Cavtat

U četvrtak se ekipa blockbustera 'The unberable weight of massive talent' utaborila u Cavtatu gdje su snimljene uzbudljive scene. Nicolasu Cageu je pod maskama društvo pravio kolega čileanski glumac Pedro Pascal kojeg su mnogi bolje upoznali kroz hit seriju 'Narcos' te po ulozi Oberyna Martella u 'Igri prijestolja'.

Nicolas Cage plijenio je pažnju s osebujnom ružičastom kožnom jaknom s brojnim zanimljivim aplikacijama. Inače, snimanje u Cavtatu se trebalo odviti u srijedu, no odgođeno je zbog kiše.

Izvor: Društvene mreže

Snimanje filma je počelo u Dubrovniku ovog ponedjeljka u Vili Šehere­zadi. Na setu je navodno angažirano preko 400 filmskih djelatnika među kojima su i neki iz Hrvatske. Premijera se očekuje sredinom ožujka 2021. godine.

  • +26
Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju na cavtatskoj rivi Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX