STRAST NE JENJAVA

Ni večernji izlazak Meghan Markle i princa Harryja nije mogao proći bez suptilnih dodira u javnosti

18.01.2019 u 16:41

Bionic
Reading

Od samog, službenog početka njihove veze, javnosti su jasno dali do znanja da se neće libiti niti sramiti izmjenjivati nježnosti kada za tim osjete potrebu. Naravno, riječ je o suptilnim dodirima, nekada jedva primjetnim, ali itekako dobro znanim glavnim akterima - princu Harryju i Meghan Markle

Meghan Markle i princ Harry nastavljaju po svome i ne prestaju izmjenjivati nježnosti u javnosti, zbog čega su odavno proglašeni najstrastvenijim kraljevskim parom.

Budući roditelji snimljeni su kako u Royal Albert Hallu, gdje je održana predstava Totem čuvenog Cirque du Soleila, smješteni u jednu od loža, nježno se dodiruju.

U trenutku kada je glas s pozornice poželio dobrodošlicu svima, Harry je potražio ruku svoje trudne supruge, a nije trebalo proći dugo da se video, na kojim se vide dodiri i isprepleteni prsti ruku, proširi društvenim mrežama.

  • +20
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo su zbog tih nježnih dodira i pokazivanja koliko su zaljubljeni u javnosti odavno dobili naklonost javnosti, za razliku od Harryjevog starijeg brata princa Williama i Kate Middleton, koji rijetko pokazuju intimnost u javnosti.