ženstveno i glamurozno

Ni Sandra Perković nije odoljela pletenicama kakve je već isfurala Maja Šuput

11.11.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica donedavno je uživala s dečkom u tropskim krajevima te s mamom u Međugorju, a sada je posvećena brojnim obavezama. Odradila je novo snimanje za potrebe kojeg je zabljesnula s novom frizurom

Nova frizura svaku će ženu napuniti dobrom energijom - svjedoči to naša proslavljena bacačica diska i dvostruka Olimpijka koja je prijateljima i pratiteljima na Instagramu pokazala svježi look. Sudeći po komentarima, oduševljeno su ga prihvatile mnoge žene kojima su dosadile messy punđe i visoki rep.

Sandra Perković se uvijek trudi da joj njega kose bude najvišeg ranga. Izgleda odlično s efektnom frizurom - dugom pletenicom sa zlatnim lančićem. Takvu je pletenicu ranije isfurala Maja Šuput, a prigrlile su je i Franka Batelić i Maja Lena Lopatny, ali i brojne strane zvijezde.

Zanosna sportašica dovela je figuru do savršenstva, a njena ženstvenost i seksipil u zadnje vrijeme naročito dolaze do izražaja. Na sportskom terenu izgleda borbeno, a izvan njega - nježno. Ranije je izjavila da voli različite vrste frizura - kratke i duge, valovite i ravne te da je kao mlađa bila sklonija eksperimentiranju, dok sada teži prirodnosti i ležernosti.

  • +4
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL