miljenik publike

Ni matura ga neće odvući od najveće ljubavi: Martin Kosovec stiže u Šibenik

21.05.2024 u 11:13

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana pobjednik ovogodišnje sezone showa 'The Voice' najavio je da je u gužvi zbog maturiranja i planiranje ljetne turneje, a sad je poznat jedan od datuma i mjesta gdje će ga publika moći čuti

Martin Kosovec javnost je osvojio maestralnim vokalnim izvedbama u 'The Voiceu', a nakon popularnog showa, nastavio je uspješno raditi na karijeri izbacivši singl singl 'Maštarija' kojeg su kritičari i publika sjajno prihvatili.

Osim toga, nastupio je i s čuvenim Alfijem Kabiljom na koncertu u Lisinskom te s Gibonnijem u Maksimiru, a stižu mu i ponude za druge koncerte pa će tako 31. svibnja nastupiti na jubilarnoj 20. dodjeli gimnazijskih nagrada 'Antun', na jednoj od najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj, tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Inače, nagradu su dosad osvojila brojna poznata imena, poput Arsena Dedića, Maksima Mrvice, Miroslava Lilića i mnogih drugih.

Martin nije aktivan na društvenim mrežama, a nedavno je objasnio i zašto. Objasnio je da je to zbog obaveza u školi, odnosno 'maturiranja i zbog planiranja ljetne turneje'.

PRVOMAJSKA zabava

Pogledajte atmosferu u Maksimiru: Zagrepčani se zabavljali uz Gibonnija i Martina Kosovca

Pogledaj galeriju