Ups!

Nezgoda usred nastupa: Miji Negovetić ispali umjetni zubi dok je pjevala

10.03.2024 u 22:00

Bionic
Reading

Mlada glazbena zvijezda sudjeluje u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. U drugoj emisiji se transformirala u Vannu i otpjevala hit grupe ET 'Da ti nisam bila dovoljna', no za vrijeme izvođenja pjesme dogodilo joj se nešto što je šokiralo gledatelje, publiku u studiju i žiri

Mia Negovetić je prije nastupa, pred kamerama priznala da se najviše pribojavala reakcije slavne pjevačice s kojom se poznaje te je rekla kako je ranije pjevala Vannine pjesme, a i nastupala je s njom. Uskočila je u satenski kostim kakvog je Ivana Vrdoljak Vanna nosila na Porinu 1995. no nije sve teklo glatko.

Mlada Riječanka nije ni slutila da će joj se za vrijeme pjevanja dogoditi to da joj ispadnu umjetni zubi. Mia se nije dala smesti, a svojom izvedbom svevremenskog hita 'Da ti nisam bila dovoljna' oduševila je, zabavila i rasplesala žiri i kao i publiku u studiju.

Mia Negovetić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

'Ostala sam bez zubi, ali dešava se', poručila je Mia nakon nastupa, a Enis Bešlagić je jedva dočekao da sve prokomentira.

'Znači takva je pjesma da zubi otpadaju. Jako si zagrizla Vannu i mislim da će ona imati tisuću i jedan komentar', našalio se glumac i komičar koji joj je priskočio u pomoć na bini sa šalicom u koju je pjevačica stavila zube. 'Grizla si, jako si zagrizla Vannu. Mislim da će ona imat 1001 komentar. Moram priznat da je ovo najbolji detalj bio, da nikad u ovoliko sezone nisu nikom ispali zubi. Je li se to dogodilo i Vanni? Ako je, onda si je fantastično skinula. Što se tiče svega ostalog, sama znaš', komentirao je Enis.