GENI SPENCEROVIH

Nevjerojatna sličnost: Preslatka princeza Charlotte i nećakinja princeze Diane izgledaju gotovo jednako

26.11.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Ženska miljenica na kraljevskom dvoru, trogodišnja princeza Charlotte prošle je godine krenula u vrtić. Tom je prilikom snimljena povijesna fotografija preslatke nasljednice, a koja je otkrila sličnost s prelijepom Kitty Spencer, nećakinjom princeze Diane

Društvene mreže već nekoliko dana bruje o nevjerojatnoj sličnosti trogodišnje princeze Charlotte i Kitty Spencer, nećakinje princeze Diane.

Naime, upravo se putem Instagrama 27-godišnja Kitty prisjetila svog ranog djetinjstva i objavila fotografiju nastalu prvog dana njezinog školovanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

First day of school 🤓 #tbt

Objavu dijeli Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Neodoljiva fotografija brzo je mnoge obožavatelje britanskog kraljevstva podsjetila na onu nastalu prošle godine na ulaznim vratima Kensingtonske palače, kada je u prvom planu bila malena Charlotte.

'One su kao blizanke', napisao je jedan od fanova i usporedio fotografije koje zaista pokazuju veliku fizičku sličnost.

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Princeza Charlotte ima gene obitelji Spencer. Izgledate jako slično', 'Mislila sam da je ovo malena Charlotte', 'Princeza Charlotte izgleda poput tebe', samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Inače, Kitty Spencer prvo je dijete Charlesa Spencera (mlađeg brata princeze Diane) i Victorije Aitken. Iako nije krvno vezana za monarhiju, 27-godišnja ljepotica prva je rođakinja Dianinih sinova, princa Williama i Harryja, te je tijekom svih godina ostala s njima u vrlo dobrim odnosima. Vidjelo se to i odlukom da je Harry, kao i ostatak njezine obitelji, pozove na vjenčanje s Meghan Markle.

  • +5
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kitty je odrastala u Cape Townu, gdje je studirala psihologiju, političke znanosti i englesku književnost. Diplomski studij završila je u Londonu te je magistrirala na temu 'Upravljanje luksuznim brendovima'. Njezina velika strast je moda te je u modnoj industriji već postala vrlo ozbiljno ime.