NOVI SHOW HRT-A

Nevena Rendeli zna kako još više zavoljeti nedjelju

31.01.2017 u 11:39

  • +3

Ekipa nove emisije# volimnedjelju

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: KRASNODAR PERSUN

Bionic
Reading

Prva emisija #volimnedjelju, koju će gledatelji HRT-a imati prilike vidjeti u nedjelju, 12. veljače, donosi kolaž zanimljivih, zabavnih i opuštenih priča, a sve će biti začinjeno i odličnom glazbom

Voditeljici emisije Neveni Rendeli svake će nedjelje u goste doći zanimljiv gost s kojim će razgovarati o poslovnim i privatnim temama, ali kojemu sprema i posebno iznenađenje.

'Upoznat ćemo i gostovu drugu, a možda i neotkrivenu stranu. Saznat ćemo koliko je spreman na izazove, kakvim vještinama vlada i na koncu vidjeti koliko je duhovit', ističe Nevena Rendeli.

Emisija #volimnedjelju imat će i neke stalne rubrike. U jednoj od njih gledateljima će se približiti jedan dan u životu poznatih hrvatskih kuhara, a tom će prigodom saznati i neke nepoznate stvari o našim poznatim chefovima. Nadalje, u okviru rubrike 55 u 5 svake će nedjelje ekipa emisije otići u petominutni posjet poznatomu gostu i postaviti mu 55 brzopoteznih pitanja.

  • +3
Ekipa nove emisije# volimnedjelju Izvor: Licencirane fotografije / Autor: KRASNODAR PERSUN

U timu emisije #volimnedjelju iskusna je novinarka Martina Validžić, koja će donositi reportaže s glazbenih, filmskih, kazališnih i mnogih drugih festivala i aktualnih događanja. Andrea Buča, kao gradska novinarka, na duhovit će način razmijeniti znanja i vještine s ljudima sa sela te će u svojoj rubrici pokušati spojiti moderno i tradicionalno.

Ekipa emisije obećava i odličnu glazbu poručujući kako žele nedjeljno predvečerje gledateljima i publici u studiju učiniti što ugodnijim i u što pozitivnijem ozračju. Ne želeći otkriti baš sve pojedinosti o emisiji, dodaju kako će u emisiji #volimnedjelju biti neočekivanih iznenađenja i pojačanja.

 

Emisiju čine iskusna urednička, voditeljska i novinarska lica Hrvatske radiotelevizije: autori emisije Nevena Rendeli i Danijel Despot, urednice Tanja Tušek i Irena Košar te novinari Martina Validžić, Frano Ridjan, Koraljka Maričić i Andreja Buča. Redatelj je Ivan Miladinov, producentica Dunja Sablić, a kostimografkinja Nataša Svekler.