BAŠ JOJ PRISTAJE

Nevena Rendeli ima savršeni zimski stajling koji vrijedi iskopirati

01.12.2020 u 22:16

Bionic
Reading

Nekadašnja HRT-ova voditeljica i novinarka Nevena Rendeli koja se proljetos odvažila na vlastitu poslovnu avanturu, na svojem je Instagram profilu pokazala kako je itekako upućena u modne trendove

Bez udobnog i toplog kaputa ili jakne koji će nas zaštiti kad celzijevci krenu padati ne možemo zamisliti jesensko-zimske mjesece.

Osim što su kaputi u neutralnim tonovima poput crne ili sive već pravi klasici u koje uvijek vrijedi investirati više novca, unazad nekoliko sezona fashionistice naprosto obožavaju varijante u tonovima boje devine dlake ili bež.

Riječ je također o vrlo isplativoj modnoj investiciji koja se lako uklapa u svaki stajling, a to dobro zna i Nevena Rendeli.

'Hello december', napisala je Nevena pored svoje objave na društvenim mrežama za što je dobila samo pohvale.

  • +5
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Plavokosa Zagrepčanka pohvalila se na svojem Instagram profilu elegantnim smeđim kaputom koji je nepogrješivo spojila s visokim crnim čizmama na vezanje.

Sunčane naočale u istom tonu, bijela dolčevita i ruksak zaokružili su ovaj dnevni look uvijek pomno dotjerane bivše voditeljice.

  • +16
Kaputi u boji devine dlake Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Inače, u nedavnom je intervjuu za tportal Nevena progovorila i o svojem braku s Makom Vejzovićem s kojim ima tri kćerkice. 

'Iz mog iskustva, za brak nije potreban sklad, za brak je potrebno strpljenje, kao i zajednički ciljevi. Preduvjet je ljubav, naravno, ali nakon nje dolazi poštovanje i strpljenje. Svemu tome se i mi još uvijek učimo', rekla je.